mf2

 


Lestempo
De opleiding Nagelstyling kost u één of 2 dagen per week, naar keuze op maandag, dinsdag. Bepaalde lessen worden ook op de dinsdagavond en de donderdag gegeven. Voor startdatums en datums voor de diverse opleidingen zie onze website. Eventueel gemiste lessen door ziekte kunnen na overleg worden ingehaald op een ander tijdstip.

Lesdagen en avonden
Alle lessen voor overdag beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur, met een uur lunchpauze. Alle lessen op de avond beginnen om 18.00 uur en eindigen om 21.00 uur. U wordt verzocht om een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn om uw tafel gereed te maken en een kop thee of koffie te drinken.

Lestijden
Overdag
Maandag van 9.30 tot 16.00
Dinsdag van 9.30 tot 16.00
Donderdag van 9.30 tot 16.00

Avond
Dinsdag van 18.00 tot 21.00
Eén avond is een halve dag!!

De cursist werkt op een Nail Trainer en op een model. De cursist krijgt een handig naslagwerk mee naar huis. Vanaf een tiendaagse opleiding ontvangt u
HET BOEK VOOR DE NAGELSYLISTE!

Groep
Onze groepen bestaan uit maximaal 7-8 cursisten. Zo kan de docent voldoende aandacht geven aan de persoonlijke vorderingen van de cursisten.

Vooropleiding
Voor onze cursisten is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk dat u de Nederlandse taal beheerst en thuis veel oefent.

Betaling
De aanbetaling dient te worden voldaan bij inschrijving van de opleiding. De aanbetaling bedraagt €250,- en wordt verrekend met het lesgeld. Het lesgeld kan worden betaald (contant of per pin) op de eerste dag van de opleiding of worden overgemaakt op bankrekening nummer NL 88 RABO 0157329755 Het bedrag moet dan zijn overgemaakt voor aanvang van de opleiding. Wilt u betalen in termijnen vraag dan naar de mogelijkheden.

Docenten
Docenten van MF Nailcosmetics zijn ervaren nagelstylisten. Zij krijgen een uitgebreide didactische training. Alle docenten werken volgens dezelfde methode. Merel en Fleur zijn 2 zussen en runnen al 25 jaar MF Nailcosmetics. U krijgt altijd les van Merel of Fleur.

Lespakketten
Voor de meeste opleidingen heeft u een lespakket nodig. Tijdens de opleiding werkt u met de producten uit het lespakket. De lespakketten zijn zorgvuldig samengesteld zodat alle producten die u nodig heeft tijdens de opleiding in het lespakket zitten. Er zit meer dan voldoende materiaal in om er thuis mee aan de slag te gaan. Voor inhoud en prijzen van de lespakketten download inhoud lespakketten.

Modellen
Tijdens de lessen werkt u op een Nail Trainer of op een model. De eerste lessen werkt u op de Nail Trainer. Voor de overige lessen krijgt u een overzicht van wanneer u een model mag meenemen.

Oefenen met de Nail Trainer
Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en om als vaardig nagelstylist in de markt te stappen is het noodzakelijk dat je veel oefent. Ervaring wijst uit dat je tenminste honderd keer een set van 10 nagels opgezet moet hebben voordat je de techniek goed onder de knie hebt. Op deze manier leer je de benodigde snelheid te ontwikkelen. Als je hiervoor alleen vrienden en kennissen kunt inschakelen, duurt het veel te lang. MF Nailcosmetics heeft daarvoor de oplossing de Nail Trainer.

De Nail Trainer is een oefenhand waarmee je alle nagelstyling technieken kunt oefenen. Waar en wanneer dat jou uitkomt en zo vaak als je wilt. U kunt tijdens de lessen ook gebruik maken van de Nail Trainer. Uiteraard mag u ook modellen meenemen naar bepaalde lessen. Dit wordt van tevoren aangegeven.

De Nail Trainer zit in het lespakket vanaf een 6 daagse opleiding.

Certificaten
Voor elk onderdeel die u tijdens de opleiding afrond ontvangt u een prachtig bijpassend certificaat.

Examen
Na afronding vanaf een 10 daagse opleiding kunt u meedoen aan het examen nagelstyling dat 2x per jaar plaatsvindt. Het examen bestaat uit een theorie en een praktijk examen. Er zullen twee onafhankelijke personen van Magnetic aanwezig zijn om het examen te beoordelen. Indien het examen met goed resultaat wordt afgesloten ontvangt u een master diploma en een deurschild waarmee Magnetic u erkend als nagelstyliste. Het examen bedraagt 80,- euro.
Als u zich inschrijft voor het examen heeft u recht op een gratis examen training, zowel theorie als praktijk. Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsing moment: Ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor uw klanten een duidelijk signaal dat u zich goed voorbereid heeft op het vak.

Met ons diploma weet u zeker dat u met succes uw vak uit kunt oefenen.


Locatie
De lessen worden gegeven in ons opleidingscentrum te Delft. MF Nailcosmetics is goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving en (gratis) parkeren

Vanaf Rotterdam A13
Afslag Delft-Zuid Bovenaan de rotonde 3/4 rond (niet de afslag TU nemen) U rijdt nu rechtdoor over de brug (Kruithuisweg) 1e stoplicht rechts afslaan naar de Voorhofdreef Neem na 922 meter de tweede afslag op de rotonde naar de Papsouwselaan Na 500 meter bent u gearriveerd U vindt MF Nailcosmetics aan de rechterkant op de hoek.

Vanaf Den-Haag A13
Afslag Delft-Zuid Bovenaan de stoplichten rechtsaf (niet de afslag TU inrijden). U rijdt nu rechtdoor over de brug (Kruithuisweg). 1e stoplicht rechts afslaan naar de Voorhofdreef. Neem na 922 meter de tweede afslag op de rotonde naar de Papsouwselaan. Na 500 meter bent u gearriveerd. U vindt MF Nailcosmetics aan de rechterkant op de hoek.

Voor vragen
Bel ons op 015 – 2120822 voor een persoonlijke afspraak of meldt u aan voor de gratis introductie ochtend elke eerste zaterdag van de maand om 10.00 uur. Als u uw komst telefonisch aankondigt, nemen wij ruim de tijd om u persoonlijk te informeren over onze opleidingen.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 en
elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 tot 13.00 uur.

Adresgegevens
MF Nailcosmetics
Papsouwselaan 1e
2624 AE Delft
015-2120822

www.mfnailcosmetics.nl
mfnailcosmetics@hetnet.nl


 
studiegids downloaden

inhoud lespakketten

opleiding cursus data
twitter
facebook