Magnetic producten!
Magnetic is er een zeer uitgebreide gel en acryl lijn in vele kleuren.Prachtige nail art o.a. stickers,stripe it en vele soorten strassteentjes (100 stuks 1,95)
Ook is er een mooie manicure en pedicure lijn!!
Voor meer informatie kunt ons bellen voor brochures of kom eens langs in onze groothandel.

Sterke en duurzame nagels maakt u met de poeders en vloeistoffen van het Magnetic Acrylsysteem. Magnetic heeft een uitgebalanceerde serie technische producten en werkmaterialen voor de innovatieve nagelstylist. De deskundigheid van een heel team ervaren nagelstylisten staat daar garant voor.

Voor ieder nagelstylist een eigen acryl:


Magnetic gels with class!!
Het magnetic gel systeem verovert europa. Dat is niet verwonderlijk, want deze makkelijk te verwerken gels kunnen zonder primer gebruikt worden en hechten uitstekend. Belangrijk is ook dat u  met de magnetic gels snel kunt werken.  Gewoon met één pot. Met magnetic kiest u voor topkwaliteit en een redelijke prijs. Magnetic heeft standaard gels,flexibele gels,sculpting gels,top gels,soak off gels en vele gekleurde gels.

Prestige:
Prestige, Acrylics by Magnetic, is het paradepaardje van Magnetic. Prestige is de top in kunstnageltechnologie. Het geeft absoluut geen kristallisatie, hecht perfect en is voor iedere klant geschikt. Daarnaast is het heel gebruiksvriendelijk. Vooral omdat je er zo lang mee kunt modelleren. Het assortiment omvat Acrylic Liquid en vijf kleuren poeders.

UV Acryl: Ultimate+:
Ultimate+ Improved is een gel-achtige liquid. Ultimate+ hardt niet uit aan de lucht, maar onder de UV-lamp. Omdat de dikkere liquid niet verdampt, geeft Ultimate+ geen geur af. Gebruik bij voorkeur de Fast Set & UV poeders of de UV White Poeder met Ultimate Plus.

Traditioneel: Blue Liquid:
De Magnetic Acrylic Blue Liquid is een eenvoudig te verwerken liquid waarvoor geen primer nodig is. Biedt ruim voldoende tijd om de kunstnagel een perfecte vorm te geven en vergeelt niet. Gebruik in combinatie met de standaard acrylpoeders, de Fast Set poeders of de gekleurde acrylpoeders.

Poeders:
De standaard Magnetic Acrylic Powders zijn er in vier tinten: Pink, Clear, Competition Pink en French White. Deze poeders hebben een normale droogtijd. Te gebruiken met Blue Liquid. De Fast Set & UV poeders zijn er in twee tinten: clear en pink. Ze drogen extra snel. Te gebruiken met Ultimate+ en/of Blue Liquid. De UV White poeder is een helderwit, BPO-vrij poeder, speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Ultimate+. Voor Nail Art kiest u een van de vele tinten Magnetic Spectrum Coloured Acrylic Powders, met of zonder glitter.

Magnetic is ‘GMP ISO gecertificeerd’
GMP betekent: Good Manufactering Practises; produceren volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode.
De eisen die de “Europese Cosmetica Regulering” aan producenten van cosmetica stelt, worden steeds zwaarder, niet alleen qua gebruik van veilige ingrediënten, maar vooral ook qua productieproces. Magnetic voldoet aan alle eisen die aan de productie van cosmetica gesteld worden en heeft dan ook, als één van de weinige cosmetica-producerende bedrijven in Nederland, een ISO-certificering ontvangen.

Binnen de “Europese Cosmetica Regulering” worden de eisen die aan producenten van cosmetica worden gesteld steeds zwaarder, niet alleen qua gebruik van veilige ingrediënten, maar vooral ook qua eisen gesteld aan het productieproces. “Good Manufactering Practises” ofwel “produceren volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode” werd als extra vereiste toegevoegd aan de wetgeving en daar dient binnenkort iedere producent van cosmetica aan te voldoen: ook de leveranciers van kunstnagelproducten. Magnetic heeft er zich de laatste 2 jaar sterk voor gemaakt om aan alle eisen die aan de productie van cosmetica gesteld kunnen worden, te voldoen: een inspanning die eind 2012 beloond werd met een ISO-certificering. Magnetic is daarmee een van de weinige cosmetica-producerende bedrijven in Nederland die over dit certificaat beschikt en waarschijnlijk het eerste Europese bedrijf uit de nagelbranche dat deze status heeft verkregen. Een belangrijk winstpunt aangezien dit niet alleen belangrijk is om Magnetic in de Europese Markt verder te kunnen ontwikkelen, maar deze certificatie maakt het ook mogelijk buiten Europa de Magnetic producten te kunnen registreren en op de markt te kunnen brengen.

Werk je met Magnetic? Dan werk je met een veilig, hygiënisch en verantwoord product!

Van basisproducten als gel of acryl tot een breed assortiment nagellakken. Van ontelbare nail art-producten tot exclusieve penselen. Van verzorgende producten voor handen en voeten tot stofafzuigers die u kunt inbouwen in uw nageltafel. Alle producten die u nodig heeft als professioneel nagelstylist, kunt u bij ons vinden!


 
studiegids downloaden

inhoud lespakketten

opleiding cursus data
twitter
facebook